Sleutel SlijpserviceAlle sleutels die wij leveren... kunnen wij ook slijpen!

bij ons kunt u altijd terecht


Als u bij ons koopt kunt u altijd terecht om uw nieuwe sleutel te laten slijpen. U kunt uw bestaande sleutel bij het plaatsen van uw bestelling meteen opsturen ter duplicatie. U kunt uw sleutel ook achteraf nog laten slijpen.

Tip: banensleutels en harde baarden kunt u niet overal laten slijpen. Sommige sleutelmakers hebben hiervoor niet de juiste apparatuur. Sleutels en behuizingen die u bij ons koopt kunt u altijd bij ons laten slijpen. Ook garanderen wij dat uw sleutel het slot zal openen.


slijpen met garantie


Indien u een geslepen sleutel bij ons gekocht heeft dan geven wij de garantie dat deze uw slot kan openen. Mocht dit niet het geval zijn dan kunt u de sleutel terug sturen voor restitutie van de kosten van de sleutel en het slijpen. Voor sleutels geslepen naar sleutelnummer geldt deze garantie niet.

Silca Futura

wij slijpen ook sleutels van derden (geen garantie)


Sleutels die u elders gekocht heeft slijpen wij ook graag. Wij garanderen dan echter niet dat de sleutel het slot ook kan openen. Het kan namelijk zijn dat de sleutelbaard van die sleutel onvoldoende nauwkeurig gefabriceerd is.

wij slijpen bijna alles


Wij slijpen bijna alle sleutels: cilindersleutels, banensleutels, sleutels met behuizing, losse sleutelbaarden, huissleutels, boringsleutels, tibbe en chubb sleutels, VATS sleutels, tubular sleutels en Porsche 928 sleutels. Wilt u weten welk type sleutel u heeft? Kijk dan op onze pagina Sleuteltypen. Wij hebben meerdere sleutelmachines, waaronder een moderne en geavanceerde elektronische machine.

Prijslijst SlijpserviceType sleutel
 
Sleutel bij ons gekochtSleutel elders gekocht
slijpen cilindersleutelgratis€ 5,00
slijpen banensleutel€ 10,00€ 18,00
slijpen boringsleutel€ 10,00€ 18,00
slijpen tibbe en chubb sleutel€ 10,00€ 18,00Uw Sleutels Laten Slijpen


  1. Stuur uw sleutel goed verpakt naar ons postadres in Enschede.
  2. Wij maken een bestelling voor u aan en u betaalt de factuur.
  3. Wij verwerken uw bestelling. U ontvangt uw sleutels binnen enkele dagen retour.

Wij hebben geen bezoekersadres. Wij werken via autobeurzen en internet. U kunt uw sleutel ook laten slijpen op de autobeurzen waar wij staan. Zie onze beursagenda.


Uw Voordelen

  • Hoge Korting
  • Snelle Levering
  • Lage Verzendkosten
  • Autosleutel Specialist
  • 20 Jaar Ervaring
  • 100.000+ Klanten

Veilig Betalen