Sleutel naar Sleutelnummer


U bestelt een geslepen cilindersleutel aan de hand van een sleutelnummer. Kijk hier voor andere typen sleutels: Bijzondere oldtimersleutels. U ontvangt een normale aftermarket sleutel (niet origineel). De sleutel heeft geen ruimte voor een transponderchip of afstandsbediening printplaat. Dit formulier is alleen voor voertuigen met een bouwjaar tot en met 1995.

Het sleutelnummer is een code van de slotfabrikant en specificeert welke sleutel het slot opent. Op onze pagina Sleutelnummer Vinden vindt u meer informatie.

Wij hebben de beschikking over meerdere codeprogramma's en codeboeken om het sleutelnummer te herleiden naar de juiste sleutel. Daarnaast hebben we een grote vakkennis. We controleren het sleutelnummer tegen de andere gegevens die je ingevuld hebt: voertuigmerk, model en bouwjaar.

Beperkte garantie


We geven garantie op de correcte vervaardiging van de sleutel. We garanderen niet dat de sleutel ook het slot zal openen. Het slot kan namelijk aangepast, vervuild of defect zijn.

Prijzen


Slechts een zeer klein deel van de cilindersleutels is zeldzaam. Mocht dat het geval zijn voor de sleutel die u besteld heeft, dan nemen wij contact op.

SleutelEerste sleutelVolgende sleutel
cilindersleutel, geslepen naar nummer€ 18,00€ 5,00
cilindersleutel, geslepen naar nummer, zeldzaam€ 28,00€ 9,00BestelformulierGegevens over uw sleutel
Gegevens over uw voertuig
        reset
Uw Voordelen
  • Hoge Korting
  • Snelle Levering
  • Lage Verzendkosten
  • Autosleutel Specialist
  • 20 Jaar Ervaring
  • 100.000+ Klanten
Veilig Betalen