Autosleutel Reparatie


Reparatie van Moderne Autosleutels


autosleutel reparatieWij repareren defecte en beschadigde autosleutels. Wij hebben reeds 10 jaar ervaring met moderne autosleutels. Wij hebben alle benodigde reserveonderdelen op voorraad in onze werkplaats. Een reparatie duurt één tot enkele dagen.

Werkzaamheden die Wij VerrichtenPrijs


De meeste sleutelreparaties kosten tussen de 20 en 60 euro, afhankelijk van hoeveel reparatiewerk er uitgevoerd moet worden en van welke onderdelen er nodig zijn. Soms is een sleutel niet zonder schade te openen en dan betaalt u ook voor een vervangende behuizing.

Garantie


Mochten wij uw sleutel niet kunnen repareren, dan betaalt u alleen de verzendkosten. Wij geven de garantie dat de afstandsbediening van uw sleutel na reparatie een signaal afgeeft. Onze garantie beperkt zich tot de door ons gerepareerde delen. We kunnen niet garanderen dat de afstandsbediening na reparatie de auto ook kan openen, omdat we namelijk geen informatie hebben over de auto. Meestal werkt de afstandsbediening na de reparatie gewoon weer.

Autosleutel Reparatie Laten Uitvoeren


Stuur uw sleutel naar onze postbus in Enschede. Wij adviseren een stevige enveloppe te gebruiken en om de sleutel in papier te wikkelen. U kunt uw sleutel ook langsbrengen bij onze sleutelwerkplaats in Gronau. Na ontvangst onderzoeken wij uw sleutel en geven wij u vooraf een prijsopgave.

Uw Voordelen
  • Hoge Korting
  • Snelle Levering
  • Lage Verzendkosten
  • Autosleutel Specialist
  • 20 Jaar Ervaring
  • 100.000+ Klanten
Veilig Betalen