Bijzondere oldtimersleutels


Bijzondere oldtimersleutels


Autosleutel Luke kan alle typen oldtimersleutels geslepen leveren. Wij leveren normale, aftermarket sleutels (niet origineel) van hoge kwaliteit. Wij hebben maar liefst 8 verschillende sleutelmachines. De meeste sleutelmakers hebben slechts 2 machines. Wij geven ook slijpgarantie op onze sleutels. Indien de sleutel niet gedraaid kan worden in het slot dan vervaardigen wij een nieuwe sleutel voor u of geven u restitutie.

Geslepen oldtimersleutel kopen


U kunt op verschillende manieren uw geslepen sleutel laten maken:
Indien uw autosleutel een transponderchip dan kunnen we in de meeste gevallen een autosleutel bijmaken in onze sleutelwerkplaats. In principe bevatten alle sleutels vanaf bouwjaar 1996 een transponderchip.

Prijslijst oldtimersleutels


Onderstaande prijzen zijn inclusief slijpen. De "prijs volgende sleutel" geldt alleen als u meerdere kopieën laat maken van dezelfde sleutel. De prijzen gelden voor sleutels zonder transponderchip. Voor het slijpen naar sleutelnummer gelden meerprijzen.


Type sleutelPrijs eerste sleutelPrijs volgende sleutel
1. cilindersleutel€ 8,00€ 5,00
2. banensleutel€ 18,00€ 9,00
3. Ford Tibbe sleutel€ 23,00€ 12,00
4. Jaguar Tibbe sleutel€ 28,00€ 14,00
5. Ford Chubb sleutel€ 28,00€ 14,00
6. Porsche 928 sleutel€ 78,00€ 39,00
7. GM VATS sleutel€ 28,00€ 14,00
8. Simplex sleutel€ 28,00€ 14,00
9. Tubular sleutel€ 28,00€ 14,00
10. BMW / Mercedes Pebra sleutel€ 28,00€ 14,00
11. Alfa Romeo / Lancia boringsleutel€ 28,00€ 14,00
12. Renault Vachette / Neiman sleutel€ 28,00€ 14,00
13. kruisvorm sleutel€ 18,00€ 9,00
14. smalle VAG sleutel€ 28,00€ 14,00Foto's


Wij hebben alle afgebeelde sleutels voorradig en kunnen deze ook slijpen.


Foto Beschrijving
cilindersleutel

1. cilindersleutel


De cilindersleutel is het meestvoorkomende type sleutel. Er zijn duizenden verschillende sleutelprofielen. Wij hebben nagenoeg alle oldtimersleutels op voorraad (meer dan 2000 profielen). Een gewone sleutelmaker kan wel cilindersleutels slijpen, maar heeft echter slechts een klein assortiment.
banensleutel

2. banensleutel


Bij een banensleutel wordt een groef uitgefreesd in de sleutelbaard. De banensleutel is de op één na populairste autosleutel, met circa 100 verschillende profielen. De meeste moderne auto's gebruiken een banensleutel. Het slijpen van een banensleutel vereist een speciale sleutelmachine. Sommige sleutelmakers hebben zo'n machine. Wij kunnen banensleutels ook slijpen naar originele fabrieksspecificaties.
Ford Tibbe sleutel

3. Ford Tibbe sleutel


De Ford Tibbe sleutel wordt gekanteld tijdens het slijpen. Ford Tibbe heeft 6 slijp-posities en 4 dieptes. De sleutelbaard heeft een eigen karakteristieke vorm. De sleutel wordt gebruikt door Ford en door enkele modellen van Jaguar. Maar weinig sleuteldiensten kunnen tibbe sleutels slijpen. Wij slijpen Tibbe sleutels naar de originele fabrieksspecificaties. De nieuwe sleutel is hierdoor zonder de slijtage die uw sleutel wel heeft.
Jaguar Tibbe sleutel

4. Jaguar Tibbe sleutel


De Jaguar Tibbe sleutel lijkt op de Ford Tibbe sleutel. De Jaguar Tibbe sleutel heeft 8 slijp-posities en drie dieptes. De sleutel wordt uitsluitend gebruikt door Jaguar. Maar zeer weinig sleuteldiensten kunnen Jaguar Tibbe sleutels slijpen. Wij slijpen Jaguar Tibbe sleutels naar de originele fabrieksspecificaties. De nieuwe sleutel is hierdoor zonder de slijtage die uw sleutel wel heeft.
Ford Chubb sleutel

5. Ford Chubb sleutel


Deze sleutel van fabrikant Chubb wordt gebruikt in enkele oude Engelse Ford modellen. De Ford Chubb sleutel komt heel weinig voor. Het slijpen vereist een speciale machine en slechts zeer weinig sleuteldiensten kunnen deze sleutel slijpen. Wij dupliceren uw Ford Chubb sleutel graag voor u.
Porsche 928 sleutel

6. Porsche 928 sleutel


Deze sleutel wordt uitsluitend gebruikt voor de Porsche 928. Er bestaat een korte uitvoering waarbij de sleutelbaard 25 mm is, deze is voor auto's zonder centrale deurvergrendeling. De lange uitvoering, met een sleutelbaard van 36 mm, is voor auto's met centrale vergrendeling. Het slijpen van deze sleutel vereist een speciale sleutelmachine. Slechts zeer weinig sleutelmakers hebben deze machine. Wij kunnen beide uitvoeringen van de Porsche 928 sleutel slijpen en helpen u graag.
GM VATS sleutel

7. GM VATS sleutel


Dit is eigenlijk een gewone cilindersleutel, waarbij de sleutelbaard een blokje bevat met een bepaalde weerstandswaarde. Men dient een sleutel te gebruiken met de weerstandswaarde die past bij de auto. VATS sleutels zijn moeilijker te dupliceren dan normale cilindersleutels en daarom draagt het VATS systeem bij aan diefstalpreventie. VATS is de afkorting van "Vehicle Anti Theft System". Deze sleutels worden gebruikt door General Motors. GM VATS sleutels zijn in Europa beperkt verkrijgbaar. Wij hebben een groot assortiment GM VATS sleutels.
Simplex sleutel

8. Simplex sleutel


Deze sleutel heeft een uniek profiel en wordt meestal aan 4 zijden geslepen. Als men op de punt van de sleutel kijkt, ziet men een x-vorm. Simplex sleutels worden hoofdzakelijk gebruikt door Citroën en Peugeot. Het slijpen van de simplex sleutel vereist een speciale machine, die maar weinig sleutelmakers hebben. Wij slijpen simplex sleutels naar de originele fabrieksspecificaties.
Tubular sleutel

9. tubular sleutel


De sleutelbaard bestaat uit een ronde buisje met meestal 7 slijp-posities. Tubular sleutels worden gebruikt door Harley Davidson en voor diverse accessoires. Het slijpen van een tubular sleutel vereist een speciale sleutelmachine die niet veel sleutelmakers hebben. Wij dupliceren uw tubular sleutel graag voor u, wij slijpen naar fabrieksspecificaties.
BMW/Mercedes Pebra sleutel

10. BMW / Mercedes Pebra sleutel


Dit is een boringsleutel, met putjes in de sleutelbaard. Als men op de punt van de sleutel kijkt, ziet men een ruit-vorm. De boringen worden onder een hoek aangebracht. Pebra wordt gebruikt door oude modellen van zowel BMW als Mercedes. Het slijpen van een Pebra sleutel vereist een speciale machine die maar weinig sleutelmakers hebben. Wij slijpen Pebra boringsleutels naar originele fabrieksspecificaties en helpen u graag.
Alfa Romeo Boringsleutel

11. Alfa Romeo / Lancia boringsleutel


Dit is een boringsleutel, met dwarse groeven in de sleutelbaard. Deze sleutel wordt gebruikt voor Alfa Romeo en Lancia. Slechts weinig sleuteldiensten kunnen deze sleutel slijpen. Wij slijpen deze boringsleutel graag voor u, naar originele fabrieksspecificaties.
Renault Vachette sleutel

12. Renault Vachette / Neiman sleutel


Deze sleutel heeft een massieve, ronde sleutelbaard. De sleutel wordt gebruikt in enkele Renault modellen van 1971 tot 1991 (R9, R20, R21 en R35). Het slijpen van deze sleutel vereist een speciale machine en slechts weinig sleuteldiensten kunnen deze sleutel slijpen. Wij slijpen uw Renault Vachette sleutel graag voor u.
Kruisvorm sleutel

13. kruisvorm sleutel


Kruisvorm sleutels hebben 3 of 4 sleutelbaarden die afzonderlijk geslepen moeten worden. De sleutels worden gebruikt voor diverse auto accessoires. Wij dupliceren uw kruisvorm sleutel graag voor u, auto-gerelateerd of niet.
Smalle VAG sleutel

14. smalle VAG sleutel


Banensleutel voor verschillende moderne auto's van de VAG groep, zoals de Volkswagen Polo en Tiguan en de Skoda Fabia. Deze sleutel lijkt op de standaard HU66, maar is smaller (6,7 mm breed). Het slijpen van deze sleutel vereist een speciale adapter.Uw Voordelen
  • Hoge Korting
  • Snelle Levering
  • Lage Verzendkosten
  • Autosleutel Specialist
  • 20 Jaar Ervaring
  • 100.000+ Klanten
Veilig Betalen