Mercedes* Sleutel Maken


Wij kunnen ook sleutels voor Mercedes maken. Onze aftermarket sleutels zijn van goede kwaliteit en aanzienlijk goedkoper dan bij de merkgarage. Wij hebben de sleutels op voorraad en uw nieuwe sleutel is soms al binnen 40 minuten klaar. Wij gebruiken apparatuur van de beste kwaliteit.

We kunnen sleutels maken voor Mercedes voertuigen met een bouwjaar van 2000 tot 2015 (ongeveer).

Mercedes Sleutel


Onze PluspuntenPrijzen


Een nieuwe Mercedes sleutel kost 180 euro tot 240 euro. Een tweede nieuwe sleutel kost 100 euro (uiteraard voor hetzelfde voertuig). Wij kunnen ook sleutels maken voor Mercedes oldtimers.

Werkwijze


Om de nieuwe sleutel te maken hebben we het voertuig nodig. Wij moeten enkele gegevens uitlezen. Wij zijn gevestigd in Gronau, nabij Enschede.

Wanneer wij de gegevens kunnen uitlezen uit uw bestaande sleutel dan kost de nieuwe sleutel 180 euro. Het maken van de nieuwe sleutel duurt dan circa 40 minuten.

Wanneer wij de gegevens uit de auto moeten halen dan kost de nieuwe sleutel 240 euro. Het maken van de nieuwe sleutel duurt in dit geval meerdere uren. U brengt uw auto om 9:00 uur en wij bellen u wanneer het klaar is.

Wanneer u geen werkende sleutel meer heeft kunnen wij vaak toch nog een nieuwe sleutel maken. Neem contact met ons op.

Mercedes Sleutel bij Laten Maken


Kom langs bij onze sleutelwerkplaats. Of u kunt het chassis-nummer en het bouwjaar aan ons doorgeven. Wij vertellen u dan of de sleutel gemaakt kan worden en wat de prijs is.

* Alle handelsmerken van derden zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars. Het gebruik ervan op deze website is uitsluitend voor informatieve doeleinden.
Uw Voordelen
  • Hoge Korting
  • Snelle Levering
  • Lage Verzendkosten
  • Autosleutel Specialist
  • 20 Jaar Ervaring
  • 100.000+ Klanten
Veilig Betalen