Oldtimersleutels


Cilindersleutels voor Oldtimers


Als specialist in oldtimersleutels hebben wij een zeer groot assortiment oldtimersleutels. Wij hebben de expertise om vast te kunnen stellen welk profiel u nodig heeft. Wij kunnen correcties uitvoeren voor oude oldtimersleutels met veel slijtage. Tevens kunnen wij u meestal helpen indien uw sleutel gescheurd of gebroken is.


Sleutels naar Nummer


Wij kunnen een geslepen sleutel leveren aan de hand van een sleutelnummer. Wij garanderen dat de sleutel correct geslepen is naar het sleutelnummer. Wij geven geen garantie dat de sleutel het slot zal openen, want wij hebben geen informatie over het slot. Het slot kan aangepast, defect of versleten zijn. Op basis van een sleutelnummer kan alleen een mechanische sleutel geleverd worden, zonder transponderchip. Meer informatie over sleutelnummer vindt u op onze pagina Sleutelnummer Vinden.


Speciale Sleutels (Speciale Profielen)


Wij kunnen ook niet-cilindersleutels dupliceren. Als autosleutel specialist hebben wij hebben een groot aantal sleutelmachines voor het slijpen van tal van verschillende sleutelprofielen. Sleutels die wij kunnen dupliceren zijn: cilindersleutels, banensleutels, Ford Tibbe sleutels, Ford Chubb sleutels, Jaguar Tibbe sleutels, BMW en Mercedes pebra sleutels, Porsche 928 sleutels, tubular sleutels, GM VATS sleutels, boringsleutels, simplex sleutels en kruisvorm sleutels.


Uw Voordelen
  • Hoge Korting
  • Snelle Levering
  • Lage Verzendkosten
  • Autosleutel Specialist
  • 20 Jaar Ervaring
  • 100.000+ Klanten
Veilig Betalen